Julkaistu Jätä kommentti

"Anna luovuutesi kukkia!"

Luovuus on lahja, joka kukoistaa ihmisen sisimmässä. Se on kyky luoda jotain uutta ja myös hyödyllistä – olipa kyseessä korut, keramiikka, musiikkikappale, runo, maalaus tai vaikkapa matemaattinen ongelmanratkaisu. Myös myynti tarvitsee luovuutta! Luovuus ei ole vain taiteilijoiden etuoikeus, vaan se piilee meissä kaikissa.

Alla muutamia nostoja luovuudesta...

  1. Omaperäisyys: Luovuus kukoistaa silloin, kun uskallamme olla erilaisia. Se ei pelkää poiketa valtavirrasta, vaan etsii omia polkujaan.
  2. Esteettinen harmonia: Luovuus on kuin sävel, joka soi sielussamme. Se luo kauneutta ja tasapainoa ympärillemme.
  3. Uutuus: Luovuus ei pelkää tuntematonta. Se kutsuu meitä kokeilemaan uusia asioita ja löytämään uusia näkökulmia
  4. Epätavallisuus: Luovuus ei ole tavanomaista. Se rikkoo rajoja ja yllättää meidät aina uudelleen.
  5. Nerokkuus: Luovuus on älykkyyttä, joka ei pelkää leikkiä. Se löytää ratkaisuja, joita emme olisi osanneet odottaa. Luovuus ei ole vain yksilön hyödyksi vaan se voi myös kukoistaa ryhmissä ja organisaatioissa. Ryhmissä luovuus synnyttää uusia ideoita ja innovaatioita, kun erilaiset ajatukset kohtaavat. Organisatorinen luovuus puolestaan luo uusia tuotteita, palveluita ja toimintatapoja monimutkaisissa sosiaalisissa järjestelmissä.

Joten anna luovuutesi kukkia – se on lahja ja voimavara, joka avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin ja inspiroi meitä kaikkia ympärillä olevia!

Rakkaudella, Ama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *